Fremantle

Dagarna bara flyger förbi och imorgon har jag varit här i en hel vecka. Känns dock som det var evigheter sen jag kom hit. I torsdags festade vi till det lite här på hostlet eftersom många skulle åka sin väg på fredagen. Har hunnit träffa så mycket härligt folk under dessa dagar, och så måste man säga hejdå liksom. Börja om på nytt, träffa nya människor. Hela fredagen var en ren deppdag. Regnet verkligen öste ner och jag tror aldrig jag sett sådan kraft i något regn. Började fundera lite över mina resplaner. Ska jag stanna här? Ska jag jobba? Resa? Åka till annan stad? Har dock inte kommit fram till något än. Ska provjobba på ett café på tisdag, så tills dess stannar jag här. Har även snackat lite med en tjej om att ta över henne au-pair-plats här i Perth. Vi får se helt enkelt!

Igår åkte jag till Fremantle, en förort som ligger 30 minuter bort från Perth. En mysig liten stad vid havet som även bjöd på marknad denna dag. På kvällen var vi ett gäng som drack lite och gick ut i Northbridge, så det slutade upp med en väldigt bra lördag.

Idag ska jag åka mot norra Perth till Scarbourogh beach, för att träffa min kompis mamma. Neils, som jag träffade i Marocko, har sin familj här i Perth så han sa att jag borde träffa hans mamma som är svensk. Hon ringde upp mig igår och vi bestämde att vi skulle ses idag. Kan bli spännande!