Sick of being sick

Inom loppet av två veckor har jag varit sjuk tre gånger, men tredje gången gillt var det som värst och jag bestämde mig för att åka till sjukhuset (krävs ganska mycket innan jag inser att jag behöver sjukhusvård). 

Igår morse vaknade jag med en smärta i magen på höger sida. Blev bättre under dagen men utbyttes tillslut till en ryggsmärta från dess like. Tänkte att jag bara hade suttit eller sovit dåligt, men när vi kom hem från stranden började kroppströttheten krypa sig på. Hela kroppen kändes som spagetti och jag hade noll energi, kunde knappt gå fram och tillbaka till restaurangen som låg 50m bort. Somnade tidigt på kvällen men hade en hemsk natt med svettningar och frossa, hemska mardrömmar och ryggont från helvetet. När jag vaknade runt nio-tiden på morgonen och skulle gå på toa blev allt svart och jag var bara någon sekund från att svimma innan jag hann ta mig tillbaka till sängen. Väckte tjejerna med ett "jag måste åka till sjukhuset" och de var snabbt upp ur sängen och hjälpte mig dit.

Snubblade in på sjukhuset och cirka sex läkare och sjuksköterskor tog emot mig och började behandla mig på en gång. Flera påsar med dropp, massa blodprover (ja, mina armar är sönderstuckna), sprutor för ryggen, ultraljud för njurarna, intravenös antibiotika och äcklig gojja som jag var tvungen att dricka.

Kände mig snabbt väldigt mycket bättre, har mycket mer energi och kroppströttheten är borta. Ryggontet består dock och jag vet inte än om det bara är vanligt ryggont eller njurarna som spökar...

Är inlagd över natten och om jag mår bättre imorgon får jag åka "hem". Håller tusen tummar för det, för här är det inte så kul att ligga.

Som sagt, riktigt trött på att vara sjuk nu. Och det värsta är att jag får en sådan hemlängtan då också...Men ni är duktiga på att ge support hemifrån, saknar er så!

Kramar från en utmattad och lite ledsen (bara lite, jag lovar) Frida i Kambodja

En bild på min glamorösa sjukhusmiddag..