Spontant när det är som bäst

Ännu en helt underbar helg har passerat. Jag undrar när alla dessa roliga kvällar ska ta slut... (Förhoppningsvis aldrig). Vi tjejer lyckas alltid ställa till med de galnaste kvällarna och igår va nog grädden på moset. Haha! Vi hade en sån där kväll som man bara tänker händer i filmer typ. 

Vi åkte till Fremantle på eftermiddagen för att gå lite på marknaden och sedan satte vi oss i en park för att dricka lite av vårat vin. Tanken med kvällen var väl att bara gå ut på en pub, ta en öl och ha det lite trevligt. Kvällen slutade med att vi minglade runt på Fremantles finaste hotell med uppklädda folk och gratis alkohol... Historien är för lång att berätta här men åh vad jag bara skrattar då jag tänker på gårdagen. Jag får låta bilderna beskriva lite istället!

Har dessutom världens resfeber inför imorgon så ni anar inte. Tror det är värre nu än när jag åkte hemifrån Sverige hit till Australien. Får se om jag lyckas somna ikväll! 

Familjen bjöd ut mig på middag ikväll och de va så söta och hade köpt ett jättefint halsband till mig som minne. Blev helt varm i hjärtat. Fran, mamman, har dessutom verkligen gjort klart att jag kan ringa henne om vad som helst när som helst, och jag är så tacksam att hon är så snäll och ställer upp. Kommer bli svårt att säga hejdå till dem imorgon!

Och jag kommer nog säga hejdå till er nu, uppdateringen kommer få lida här ett tag. Vi hörs om en månad!