Ett år sedan

Första april 2014, dagen jag önskade var ett stort skämt. När jag tänker tillbaka känns allt så overkligt, som att jag gått igenom en mardröm. Tror jag fortfarande hanterar allt som hände och det går inte att förklara med ord eller bilder alla de känslor som kom över mig denna dag och dagarna efteråt på sjukhuset. Samtidigt är jag tacksam, tacksam att jag överlevde och faktiskt för att det hände, för annars hade jag ju aldrig varit här där jag är idag. Är inte livet lustigt? Hur ett litet beslut, ett litet steg i en annan riktning, eller i mitt fall - en måltid - sedan kan förändra din framtid. Jag tror stenhårt på citatet "Everything happens for a reason". 


Nu var det även en månad sedan jag uppdaterade här och jag kan inte säga det för många gånger - tiden flyger förbi. Denna månad har jag fått fler lediga dagar vilket jag har tagit tillvara på och riktigt njutit av. Jag har även lagt en hel del tid på tankar om framtiden och planering. Stora beslut har tagits och den 18:e april lämnar jag tryggheten här i Mount Isa bakom mig och rör mig mot Brisbane. Påväg mot Brisbane är det ett antal ställen som jag hade tänkt stanna vid, såsom Whitsundays, Fraser Island och Noosa. Den 28:e april lämnar jag Australien för att åka till Bali. Där kommer jag spendera cirka tio dagar innan jag flyger till Filippinerna. Från Filippinerna är planen att åka till Vietnam men efter det är jag helt planlös. Tillbaka till Australien, fortsätta resa i Asien eller hem till Sverige? Beslut har den senaste tiden inte varit min starka sida och jag vill inte stressa fram beslut, så vi får helt enkelt se vart jag hamnar i världen. 




Här kommer några bilder från senaste månaden!


Liv, tjejen till vänster, lämnade oss i början av mars och vi hade lite avskedsfest.


Några bilder från baren där vi jobbar. När Liv lämnade oss kom det två nya tjejer - Emma och Nicole. Alla tjejer som jag bor och jobbar med är supergoa och det kommer bli så svårt att lämna alla. 


Här unnar vi oss med lite fika!


Lite bilder från centrala Mount Isa, inte så mycket att skryta om, haha.


Dessa bilder är från helgen. Killarna var galna och tog med en kräfta in till baren som de jagade runt oss med och som även spelade lite Keno!


Plockade även fram mina matlagningsskills och lagade köttbullar med potatismos och gräddsås en dag! Muuuuuuums.